Infrastruktur plan (Generelt)

af steenth, onsdag 15. januar, 2020, 09:18 (290 dage siden) @ Jens Hansen

Det sidste er jeg helt enig i. Togfondens projekter giver mening, Kattegatbro eller ej, og deres betydning regionalt er mindst lige så stor som for landsdelstrafikken.


Nu var jeg lidt efter Vejle Fjord og Hovedgaard - Hasselager, at de kunne diskuteres hvis en Kattegatforbindelsen blev besluttet.

I min opfattelse er de 2 projekter primært for at få rejsetiden ned København - Aarhus og ikke for at få 1 time Odense - Aarhus. Med Kattegat forsvinder således en væsentlig del af kunderne, men min opfattelse kan være forkert.

Du er galt på den. Vejle Fjord og Hovedgaard - Hasselager har større betydning for den lokale trafik end tog mellem København og Aarhus. Det giver mulighed for flere tog og aflaste Skanderborg-Aarhus som er allerede godt belastet pga. tog til/fra Silkeborg/Herning. Det hjælpe hellere med kapacitet med en ny station i Stilling.

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Jernbanebøger

Skagensbanen gennem 100 år
Skagensbanen gennem 100 år
Pris 150,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen