Svar: Hvor går toget fra og hvor skifter man? (Generelt)

af tgpsen, torsdag 16. januar, 2020, 18:48 (318 dage siden) @ ivar

Forudsætningen for snakken mellem trafikplanlæggerne i denne tråd er, at selvfølgelig skal eventuelle danske rejsende kunne indskibe sig omkring kl 2100 og lande i Hamborg omkring 0700 - så er det underordnet hvad der sker på begge sider.

Efter tunnelen kommer er der reelt tre timers køretid på den rute som du på magisk vis vil tvinge svenskerne eller østrigerne til at bruge ti timer på. Mon ikke de er mere interesserede i at forlænge eksisterende løb til hhv Malmö og Hamburg, ganske ignorerende hvad du anser for underordnet eller ikke? Det kommer så til at afgøre nattogets afgangstidspunkt fra København. Med den korte transporttid mellem København og Hamburg kommer toget til at angøre begge byer i samme døgn.

Toylsbjergs udmærkede analyse i andet indlæg i tråden synes at have været for svært forståeligt.

Det må den være for nogen, for den nævner intet om de afgangs- og ankomsttider du i ovenstående udnævner til 'forudsætningen' for diskussionen.

Citat fra trådskaber:
'Antagligen är det ointressant för svenskar om tåget gör uppehåll i Köpenhamn.'

Eftersom det er midt om natten. Lige som Alfred Nobel i sin tid.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen