Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Skyd løs ... (Generelt)

af mikedk2100, 18/1 2020, 14:13 (1553 dage siden) @ ClausAmager

Magen til Romerlys skal man godt nok lede længe efter...

Overdrivelse fremmer forståelsen, men sjældent troværdigheden... Det kunne da være fantastisk med bemandede stationer/billetsalg, et Banedanmark med fyldte reservedelslagre, bemandede sporskifter i vinterhalvåret, jernbanemateriel bygget til kørsel i -20gr osv. osv.... Men hov... Togbilletterne er jo allerede nu for dyre...

Mvh.
Claus

Ja de er dyre i forvejen, men hvad får vi for de dyrere billetter?

Jeg tog ofte med toget fra Østerport til Karise. I gamle dage kunne man købe 10 rejser for 510 kroner. 51 kr. pr. tur.

Så skulle alle tvinges over på Rejsekort, og vupti steg prisen med 30% til 67.

Og hvad fik jeg som passagerer ud af det? Længere rejsetid fordi DSB ikke kører med hurtigtog på S-banen i weekenden. Samtidig med, at der er kommet flere stop undervejs.

Og bare endnu et eksempel på den mangel på service som den kollektive trafik præsterer. I dag i Køge holder Østbanen så i spor 5. Det gider man selvfølgelig ikke skrive om på afgangtavlerne, så det er et held, at passagererne selv opdager toget, der holder bag den enorme cykelparkering, som man har indrettet perronen ved spor 5 til.

Spor 5 er i øvrigt uden togviserskilte og rejsekortautomat, så man skal selv gætte, hvornår toget kører, eller finde en virksom afgangstavle, der viser afgangstid, når man alligevel skal ud af cykelparkeringen for at tjekke sit Rejsekort ind.

Hvis ikke toget er kørt i mellemtiden.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Billige jernbane T-shirts

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak