Skyd løs ... (Generelt)

af kme, søndag 19. januar, 2020, 00:56 (34 dage siden) @ Vollensir

Det bliver sjældent til noget bedre for både personale eller passagerne. Ved at lade flere selvskaber kører rundt på skinnerne med hver deres elendige køreplaner og minimal samarbejde operatørene imellem...

Det er noget sludder. Der er flere eksempler på at privatisering fungerer fint. Måske er du gammel nok til til at huske da biler skulle synes hos Statens Bilsyn? Man blev indkaldt med kortere frist end ventelisten og biler blev dumpet på bagateller som en defekt pære i et blinklys. Som konsekvens kunne politiet klippe ens plader i måneder uden man kunne gøre noget som helst ved det. I en ellers lovlig bil.

Eller: Hvorfor tror du du har mobildækning ude på Lars Tyndskids Mark i dag? Ikke takket være det daværende Teledanmark. Tværimod. Nej takket være at staten satte mobilfrekvenser på auktion i "lots" hvor private bydere blev tvunget (af staten) til at dække udkantsdanmark. Ingen dækning, ingen licens, ingen penge.

Af samme årsag skal DSB nedlægges. Transporten skal sælges på auktion med betingelser bestemt af staten. Fx skal man (byder) betale for en lyntogslicens, for her kan tjenes gode penge, mens man får penge for at dække Sdr. Bavlese kl. 01:00, der naturligvis skal have betjening som resten af landet.

DSB er statskapitalisme når det er værst. Det er ren Sovjet-ideologi.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen