Ændringer på Frederikssundsbanen (Generelt)

af steenth, søndag 19. januar, 2020, 09:20 (285 dage siden) @ ArveprinsKnud

Ja, det er helt rigtigt forstået. I det hele taget synes jeg, at S-togslinjenettet præ 2007 var langt bedre end det nuværende. Ja, der var flere linjer, men det gav også et mere differentieret standsningsmønstrer som gjorde, at forskellige stationer kunne betjenes med forskellige intervaller, der passede til behovet.

Fordelen med køreplanerne fra 2007 er netop det er ren 10 minutters drift. Før skulle jeg håndtere s-tog med 12-8 minutters interval - det var ikke let håndtere, når jeg skulle time afslutte opgaver på jobbet til en afgang.

I øvrigt burde man også lukke Kildedal inden man lukker Skovbrynet, hvor der jo trods alt er moderat bebyggelse og ikke bare en pløjemark som ved Kildedal.

Ballerup og Egedal er igang med konkrete planer om byudvikling, så DSB har undladt at midlertidig at lukke stationen, da kommunernes aktiviteter gerne skulle forøge passagertal på sigt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen