Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Oprangering København-Hamborg og retur (Jernbanen i dag)

af XAL Olesen, 19/1 2020, 22:14 (1530 dage siden)

Som de fleste her på siden/sitet (?) ved, er København-Hamborg omlagt via Ringsted, Odense, Kolding og Padborg og retur. Kun med 3 daglige afgange begge veje samt lidt ekstra i vinterferien (jul/nytår) samt 6-7 uger om sommeren med et nattog i begge retninger.

Alt køres af IC3. De 3 gange jeg fra den 15/12 2019 har kørt til/fra København/Hamborg har det været med 2xIC3 til/fra begge byer. Men det har været i én weekend samt i forbindelse med juleferien. Så derfor er mit spørgsmål. Kører DSB altid alle 6 afgange med 2 x 3 IC3 (3 afgange fra København og 3 fra Hamborg). Eller er der "tynde" afgange hvor det kun er nødvendigt med et togsæt i sted for to togsæt?

Er der et sted på nettet noget, som måske har været vist her før, hvor jeg kan jeg finde oprangeringen af IC3'erne til/fra Hamborg? Eller ved dette Forums altvidende noget der gør at jeg ikke skal fjolle rundt på nettet?

På forhånd tak
XAL Olesen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak