Oprangering København-Hamborg og retur (Jernbanen i dag)

af andersj, Nordjylland, søndag 19. januar, 2020, 22:20 (37 dage siden) @ XAL Olesen

Som de fleste her på siden/sitet (?) ved, er København-Hamborg omlagt via Ringsted, Odense, Kolding og Padborg og retur. Kun med 3 daglige afgange begge veje samt lidt ekstra i vinterferien (jul/nytår) samt 6-7 uger om sommeren med et nattog i begge retninger.

Alt køres af IC3. De 3 gange jeg fra den 15/12 2019 har kørt til/fra København/Hamborg har det været med 2xIC3 til/fra begge byer. Men det har været i én weekend samt i forbindelse med juleferien. Så derfor er mit spørgsmål. Kører DSB altid alle 6 afgange med 2 x 3 IC3 (3 afgange fra København og 3 fra Hamborg). Eller er der "tynde" afgange hvor det kun er nødvendigt med et togsæt i sted for to togsæt?

Er der et sted på nettet noget, som måske har været vist her før, hvor jeg kan jeg finde oprangeringen af IC3'erne til/fra Hamborg? Eller ved dette Forums altvidende noget der gør at jeg ikke skal fjolle rundt på nettet?

På forhånd tak
XAL Olesen

Middagsafgangene køres hele året med 2 x MF mens morgen- og eftermiddagsafgangene køres med 3 x MF i højsæsonen, ellers 2 x MF. Højsæsonen er bl.a. enkelte dage omkring julen, påsken og sommerferien.

Orangeringsplaner for den tyske del (dvs. uden lokalvogne i Danmark) kan ses i bunden her: http://www.grahnert.de/fernbahn/reihung/r201-300.pdf

Dog er der ikke tilføjet køredage i sommerferien for togene med 3 togsæt.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen