Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad er køreplanen for M4? (Generelt)

af mpp, 24/1 2020, 11:28 (1525 dage siden) @ Banemanden

Ah, interessant nok. Så man bakker så at sige ud fra hovedbanen. Det må så give nogle udfordringer når man begynder at køre til Ny Ellebjerg også da de tog også skal dreje af mellem Enghave Plads og København H?


Njah, bakker er ikke den helt rigtige term ;) Toget skifter bare køreretning. Det tager 10-15 sekunder, så det er ikke nogen langsommelig proces. Depotet ligger midt mellem Havneholmen st. Der bliver som sådan ingen opstart af togdrift, fordi togene kører hele natten, men de vil være nemme at sætte i drift i det område dernede.

Interessant. Er det det, at skifte retning, der tager 10-15 sekunder? Det tager vel lige et minut at komme helt fri af spor 2 så det næste tog kan køre igennem normalt?

Ift Ny Ellebjerg var mit spørgsmål om der ikke er endnu et skiftespor længere mod syd. Og at det vil gøre det dumt at køre mod køreretningen i spor 2 da man så også skal blokere tog fra Havneholmen i længere tid?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak