Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Banedanmark mangler 15,5 mia. (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, 25/1 2020, 09:42 (1546 dage siden) @ Jens Hansen

Dengang sendte man en afdelingsleder ud fra ministeriet og rydde op?

....du ved da godt at den afdelingsleder var identisk med den nu stadigt fungerende, men varslede fratrådte direktør for Bdk.

Det er grundlaget (læs: besparelser og begrundelser) for de teknologispring man forsøger at gennemføre og at man påtager sig udviklingsprojekter som er årsagen til skreddet. Det var det ikke for 15 år siden. Da var det selve modellen med at man "nyt" var "vedligeholdelsesfrit", man ikke vedligeholdt sin bestående anlægsmasse ordentligt, samt at man simpelthen fornyede for lidt, så gennemsnitsalderen steg og steg. Vedligeholdelse kan få det bestående til af fungere od over beregnet tid og manglende kan få nok så nyt udstyr til ikke at fungere......såre simpelt, men svært at indse. når man på samme tid gerne vil opvise kortsigtede økonomiske resultater til glæde for for eksempel finansministerium, der ikke opererer med 40 års horisont.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Vandbygningsvæsenet
Vandbygningsvæsenet

Kystsikring langs især den jyske vestkyst blev i mange år udført af Vandbygningsvæsenet. Her er hele historien om selskabet med fokus på de mange smalsporsbaner og de mange lokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak