Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Banedanmark påstår at mangle 15,5 mia. kr. (Generelt)

af Frank Poulsen, 25/1 2020, 11:11 (1525 dage siden) @ jaer

Om signalprogrammet skal stoppes eller føres igennem. Tjaa, det ved jeg ikke. Jeg tror på man kunne få mange gode opgraderinger af det gamle system, for færre penge, men om det så havde holdt om 30 år, eller kun 20 år til (som det sikkert ender ud i at blive tvunget til) det er jo så det. Problemet med det nye er at det hele tiden kræver opdateringer, software opdateringer konstant osv.

Nu er det jo ikke Windows, man benytter. Så når først det er i drift (og der ikke laves fysiske ændringer som skal afspejles i softwaren), så kan det altså holde i mange år.

/Jan

Jeg har opgivet at sætte mig ind i detaljer omkring versioner. Men alle de forskellige versioner man snakker om i forskellige lande osv. Jeg forestiller mig bare at der hele tiden vil komme software opdateringer... Ligesom i Nordjylland med de problemer med sporskifter efter en opdatering, som ikke kan rettes før næste opdatering, fordi man ikke kan rulle tilbage... Så jeg har en forestilling om at der vil være årlige software opdateringer altid. Men det er måske en forkert antagelse?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak