Kennys Film er tilbage! (Generelt)

af cslundsten, søndag 26. januar, 2020, 17:26 (27 dage siden) @ steenth

Systemgrænsen er efter festivalpladsen, så det før de skifter til ETCS. Så tog skal ikke have ERTMS. Men om der andre hensyn, som de skal tages hensyn til, ved jeg ikke. For det en linjeblok lavet til overgangen imellem de 2 signalsystemer.


Linieblokken er ikke udskiftet. Der er kun foretaget et par små ændringer. Det er muligt at køre til festivalpladsen fra Roskilde på en blokspærring.

Tak for oplysning. Indkørsel til blokken - er "udkørselsignalet" ved mærket ved overkørslen? Det samme med "indkørselsignalet" i modsat retning.. Dvs er det der linjeblokken går til? Jeg kan ikke nogen mærker ved systemovergangen.

Systemovergangen mod Gadstrup er mærket i forgrunden. Systemovergangen mod Roskilde er mærket med ryggen til på modsatte side af sporet.

Linieblokken går stadig til Gadstrup men Alstom-systemet overlapper fra systemgrænsen. Roskildes U-signal er stadig i drift. Gadstrups signaler, og overkørselssignalet på billedet, er ude af drift og slukkede.

Mvh
Carsten Lundsten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen