Havneholmen eller nyt forvirrende stationsnavn på M4? (Generelt)

af steenth, tirsdag 28. januar, 2020, 14:23 (60 dage siden) @ Michael Deichmann

Det er godt nok noget rod når Bella Centret fik navn af Bellahøj... Har aldrig forstået at det ikke fik nyt navn da det blev "flyttet" (Grøndals centeret ligger jo på Bella Centrets oprindelige placering).

Det er vel sjældent at man ændrer en virksomhed eller institutions navn, fordi den flytter til større lokaler. Uanset årsagen til det oprindelige navn, har det måske været godt indarbejdet blandt de kunder/besøgende man ønskede skulle "flytte med"?


Blågårds seminarium lå til sidst ikke ved Blågårds plads, Jonstrup Statsseminarium sluttede i Lyngby og ikke i Jonstrup, Lyngby Landbrugsskole endte ved Hillerød. Der er sikkert mange andre eksempler.

Lyngby Landbrugsskole er blevet endnu engang og ligger nu ved Roskilde på Ledreborg Allé. Dog er den blevet af Roskilde Teknisk Skole og Landbrugsskolen Sjælland.

Og tilbage det oprindelige Københavns Fisketorv, som lå hvor butikscenteret er nu, er flyttet ud i Nordhavnen. Og en station bliver sig i mindre grad end virksomheder.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen