Talgo-tog - bemaling (Generelt)

af andersj @, Aalborg, lørdag 08. februar, 2020, 12:55 (255 dage siden) @ steenth

Får du nok ikke DSB til, men jeg syntes ikke uden vat dårlig bortset fra at CD lok vist kun er tostrøms, jeg gætter bare? Eller DSB Vectron til Hmb de skal jo skifte køreretning i Hamburg hbf medmindre de kører udenom til Hmb harbirg.

Lade være med at gætte. Det er nemt at søge efter hvad for en lokomotivtype som nu bruges på det togsystem. Og det er Vectorn MS, som bruges og som kan kører på de fleste strømsystemer. Men hvad for nogle strømsystemer som et lokotiv skal kunne står ikke at alene. Der er også andet udstyr som fx ATC mv. som skal tages hensyn til.

Desuden er de også ejet af European Locomotive Leasing. CD leaser dem blot, da de er igang med at købe sprit nye vogne og lokomotiver til (Kiel)-Hamburg-Berlin-Dresden-Prag-(Bratislava/Budapest) til 230 km/t.

CD's nuværende regionaltogs museumsvogne skal vi sku ikke have til Danmark (igen). Så hellere fortsætte med IC3. Derudover ankommer første tog fra Prag til Hamburg klokken 15:11. Hvilket materiel skal man så bruge på morgen og middagsafgangen fra Hamburg til København???

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen