Fremtidens kunder i bus og tog? (Trafikpolitik)

af andersj @, Aalborg, søndag 09. februar, 2020, 11:13 (253 dage siden) @ OnkelJørn

Her i Fredericia har kommunen og Sydtrafik lige vedtaget en plan, der stort set udrydder bybusserne på ruter efter kl. 18:00 samt udtynder kørslerne over dagen i weekenderne. Det kaldes en ‘optimering’ men dækker reelt over en spareplan.
Det betyder bl.a. at de unge mennesker ikke kan komme i klub, til fritidsaktiviteter m.m. med offentlig transport.

Så burde det være indlysende for beslutningstagerne at de unge heller ikke tager bussen når de bliver gamle nok til at køre i bil.

Mvh. Jens


I Århus er det samme ide.
Letbanen kræver så mange penge at en hel del buslinier er beskåret og nogle endda meget kraftigt så de ikke kan bruges om aftenen.
Og det vil letbanen blive ved med , altså at suge penge .

Her er problemet vil at man ikke vil betale for bedre offentlig transport. Som jeg før har skrevet, så tænker politikerne i "skinnebyerne" Aarhus, Odense og København kun på at finde penge til anlæg men ikke til drift.
Når man anlægger motorveje så lukker man jo heller ikke x antal landeveje fordi man ikke længere kan finde pengene til vedligehold.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen