Faxe Kommune banker i bordet (Trafikpolitik)

af Niels Munch @, søndag 09. februar, 2020, 20:53 (226 dage siden) @ Ib Jensen

Det kunne jo også være, at øvelsen gik ud på én gang for alle, at statuere over for regionerne, at det er deres ansvar at reinvestere i jernbaneskinnerne. Begynder Folketinget at give penge til Stevns udenom det aftalte "system", vil alle andre jo forsøge at skaffe penge på samme måde. Eller hvad?


"Det aftalte system" har regionerne "arvet" efter amterne med den forskel, at regionerne ingen selvstændig skatteindtægt har og hermed er helt afhængig af statskassens bidrag til "regional udvikling".

"Det aftalte system", der principielt stammer fra 2000, tog ikke beløbsmæssigt hensyn til de reinvesteringer i infrastrukturen, der (hvad man allerede den gang vidste) ville komme i løbet af 2010'erne.

M.v.h.
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

... og så kommer toget, Trine
... og så kommer toget, Trine
Dette hæfte på 48 sider udkom i 1972 på Signalpostens forlag. Undertitlen er ´en baneveterans erindringer fra Als og Sundeved´ og er baseret på dagbogsnotater fra Stationsforstander S. S. Nielsen, Sønderborg. Hæftet er i pdf-format og fylder 16 Mb.
 Læs artiklen 
3 flyttefirma tilbud
Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen