Roadpricing (Trafikpolitik)

af mpp, søndag 09. februar, 2020, 21:26 (260 dage siden) @ Ib Jensen

Man kan putte en dims i bilen der med GPS husker hvor bilen har været og så finder ud af hvad det kostede at køre på de forskellige strækninger. Priserne på hvad det koster at køre på de forskellige strækninger skulle så lægges online i et system, så også GPS-systemer og andre kunne downloade information om priserne.

Dimsen skulle så plumberes som et taxameter eller en elmåler og man ville så lave et system, hvor man indberetter hvad den står på. Når bilen bliver solgt ville man så lave en endelig aflæsning og det er så der man sikrer, at der ikke er blevet snydt på vægten. Det vigtige er så bare, at så længe dimsen sidder i og man troligt aflæser den og afregner efter det så har man betalt. Låner man bilen ud kan man bare aflæse dimsen før når den hentes og afleveres og afregne direkte mellem ejer og låner – ligesom at man ville tjekke kilometerstanden før og efter hvis man har aftalt at låner max må køre et bestemt antal kilometer.

Og med det sagt er der jo i dag en masse biler der kan og bliver tracket, hvadenten det som med Tesla er "fordi det er tech og vi kan" eller folk har fået en billigere forsikring med en trackingdims.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB R945
3 flyttefirma tilbud
3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen