Hvordan får man mere gods overpå banen? (Generelt)

af TroelsH, fredag 14. februar, 2020, 09:37 (337 dage siden) @ Pyloriis

Til jer ovenfor. I dag er trailere oftest leasede, så hvorfor skulle man transportere trækkere og chauffører igennem Danmark? Det mest logiske ville være at de afleverer trailerne i Larvik, Bergen og Oslo og færgeselskabet kører den på færgen og tager dem af igen, og kører dem enten direkte over på togvogne i Hirtshals og Frederikshavn eller på en plads inden de sættes på togvognene. Så fragtes de til Padborg etc, hvor at kunden så kan samle dem op igen med en trækker.
Skal det virke er det vel noget i den dur.
Indfører man road pricing for lastbiler, som man har i Tyskland, dvs inkl udenlandske lastbiler, så kan man gøre det mindre attraktivt at bruge vejene ved at regulere på prisen for transitgods.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1959

DSB plakat 1959
DSB plakat 1959 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
DB Cargo
Siemens Desiro / DSB litra MQ indsættes i drift
Siemens Desiro / DSB litra MQ indsættes i drift

Læs i denne artikel om forhistorien, bygningen, godkendelsen og ibrugtagningen af nye Siemens Desiro togsæt til DSB i 2002. Tekst og billeder er af DSB´s projektleder for litra MQ Hans Werner Hansen.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen