BRT-busser i stedet for tog? (Trafikpolitik)

af mikedk2100, fredag 14. februar, 2020, 13:41 (250 dage siden) @ Pyloriis

Problemet er at der er kommet flere på Stevns i de sidste 20 år - men ikke mange flere i toget! Så folk ser det tilsyneladende ikke som et voldsomt attraktivt alternativt. Ellers ville togene på Østbanen være overfyldet med 2 mio rejsende pr. år. Hvorfor er det ikke tilfældet?

Der kan være mange grunde. At dem, der flytter til Stevns/Østsjælland arbejder i lokalområdet, at de arbejder et sted, hvor toget ikke kører hen, eller på tider, hvor toget ikke kører, at de ikke orker en times kørsel med S-tog fra Køge, for at komme på job i hovedstadsområdet, at de mener turen med DSB videre fra Køge er for ustabil, så de aldrig kan regne med at komme til/fra job til tiden. At det simpelthen er nemmest for dem at køre i bil.

Der er også kommet mange flere beboere i København/hovedstadsområdet, men S-togene har mistet passagerer de sidste par år.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

På Sporet Af 2016
På Sporet Af 2016
Pris 180,- kr.
 Læs mere 

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen