Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Lokalbaner hele vejen til København? (Trafikpolitik)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 15/2 2020, 07:40 (1494 dage siden) @ RasmusR

Ja, fantasien sætter ingen grænser. Hvornår er der mon én der foreslår, at Gribskovbanens Lint-tog skal fortsætte ned i Metro-systemet ved Nordhavn og køre uden stop til Kgs Nytorv :-D :-D
Alt er jo tilsyneladende muligt :-P


Tjah, hvis man ikke kan komme med saglige argumenter, så kan man jo altid gøre grin med folk...

Så skal de nok få lyst til at debattere med én igen en anden gang.

Rasmus, kollektiv transport bliver aldrig dør til dør. Skift fra en form til en anden er ofte uundgåeligt over længere stræk og det ER altså ikke en katastrofe hvis ellers bus og tog holder køreplanen.
Jeg ved godt at der er nogle forkælede jyder der piver over at de ikke længere har direkte tog til Hovedstaden, men de bør tænke på at den tid der gik godt kommer ikke skidt igen.
Selvfølgelig er det rart hvis man kan rejse langt med få skift, men at gøre det til katastrofer er helt ved siden af skiven.
Jeg har flere gange nævnt at det fungerer fint fra Nordsjælland mod byen med R-busser, Lokaltog og S-tog. Det er hjemturen der er problemet hvor man i Hillerød skifter fra 10/20 minutters drift til 30 minutter. Der skal man helst ramme det rigtige S-tog for ikke at få et længere ophold i Hillerød, men der kan rejseplanen jo hjælpe.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
DSB C709

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak