Lokalbaner hele vejen til København? (Trafikpolitik)

af Pyloriis, lørdag 15. februar, 2020, 16:55 (48 dage siden) @ P.Jensen

Jeg håber at du gjorde manden opmærksom på at det var upassende. I svenske og jeg mener også TGV skal man ud ved dørene hvis der skal tales i mobil.

Lyd udelukkes evt. ved hovedtelefoner og læsning med filter der netop gør at man kun kan læse med direkte forfra. Lad være med at gøre det til problemer.

P.Jensen

Den første episode med patienterstatningen var jeg faktisk uforberedt og "chokeret" over samtalen. Så nej da sagde jeg intet.
Næste gang med navn og bankforretninger bad jeg pågældende dæmpe sig og 3. gang sad jeg 3 stolerækker væk i et dobbeltdækkertog ved vinduet og havde ikke umiddelbart mulighed for at påtale det.

Nej det skal ikke gøres til et "problem" men DSB kunne måske på en pæn facon gøre opmærksom på det upassende i at føre telefonsamtaler i arbejdsmæssig sammenhæng under rejsen.

At man må leve med at høre alverdens andre historier er så en af ulemperne idag med toget.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland
Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen