Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Salg i DSB-tog vender måske tilbage (Jernbanen i dag)

af andersj, Aalborg, 15/2 2020, 21:36 (1529 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Så fik jeg selv mødt den nye 7-eleven / DSB medarbejder med sin rygsæk og mavetaske i ICLyn i går. Hun var smilende og venlig - og al service er vel bedre end ingen service - men: Hvor er det mærkeligt, at hun går rundt med en rygsæk! Hvis formålet skulle være, at hun bedre kan komme rundt i et fyldt tog, så tænk om igen. Rygsækken var så stor, at hun ikke kunne vende sig i midtergangen - og hun var hele tiden ved at ramme passagerer, når hun bevægede sig.
Så kunne man jo lige så godt have en lille vogn. Der er trods alt ikke trapper i IC3 tog - og hjulet er jo opfundet. Rygsækløsningen virker bare komisk.

Det ser ud til at DSB har fået inspiration fra NS Rail Catering, da det er nøjagtig samme rygsæk og "kurv" der bruges. En stor fordel er at medarbejderen sandsynligvis kan gå direkte ned i toget og begynde at sælge. Ingen besværlig levering af varer til toget, ingen venten på at kaffen bliver brygget, ikke-solgte produkter forlader toget sammen med medarbejderen og bliver ikke blandet med "friske" produkter. Der var vist et stort spild i den gamle salgsvogn pga. datovarer.

Man kan selvfølgelig godt benytte en lille vogn som i fly, men nu skal konceptet jo lige testes af først.

[image]

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailBillige jernbane T-shirts

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak