Turisme: Offentlig transport i Berlin (Generelt)

af steenth, søndag 23. februar, 2020, 15:25 (373 dage siden) @ kme

Jeg er ved at planlægge en miniferie for min mor og mig senere på foråret til Berlin. Med tog, forstås. Mor er i sagens natur ikke nogen vårhare, så jeg vil godt spare på apostlenes heste og benytte S-Bahn, U-Bahn og bus mest muligt. Jeg har kigget på Visit Berlins hjemmeside uden at blive ret meget klogere, Tilsyneladende er bedste bud en firklips billet til ni €, men det fremgår ikke om der er fri omstigning i fx. en time oder so. Ellers er det en halvdyr fornøjelse.

Så mit spørgsmål til dette tilsammen alvidende forum af globetrottere: Hvordan klarer man sig bedst og billigst som turist med offentlig transport i Berlin i fire dage? Vi får kun brug for zone A og B.

Jeg bruger normalt dagkort. Det koster 8,60 EUR pr dag for AB - hvis de er 4 og flere rejser om dagen, så kan det bedst betale sig. Der står i regler for billeder at de er gyldige i 2 timer, men man må ikke rejse tilbage.

Der er en oversigt her:
https://www.berlin.de/en/public-transportation/1772016-2913840-tickets-fares-and-route-...

Takstblad: https://www.bvg.de/images/content/tickets_tarife/BVG_Tarifinformationen_Preisuebersicht...


Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud

DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen