Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bonus til topchefer (Generelt)

af Anonyme, 28/2 2020, 08:24 (1512 dage siden) @ Simon1906

Prøv nu at se ud over egen næse. For at være en attraktiv arbejdsplads, er man nødt til at kunne tilbyde nogle bestemte aflønningsordninger.
At lønnen for direktionen så generelt ligger noget under niveau, ift. virksomheder af sammenlignelig størrelse, er jo en helt anden ting. DSB har vel 5-7000 ansatte totalt set, derfor må TDC Group være sammenlignelige, da de har knap 8000 ansatte, men jeg vil da væde med, at deres direktør får MARKANT mere i løn.

Mht. tilskud til bil, så er dette også kutyme, og så er det nok samtidig en afvejning af, hvad der er mest efficient for virksomheden. Flemming Jensen bruger sandsynligvis ikke al sin tid ude i Telegade, så når han skal rundt, og til/fra hjemmet i Haslev, er der ofte meget tid at spare ved at have bil. Dertil tager direktionen også toget til tider. Burde de gøre det oftere? Ja, men burde alle ikke det?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder

Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak