Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bonus til topchefer (Generelt)

af mikedk2100, 28/2 2020, 13:14 (1517 dage siden) @ Anonyme

Mht. tilskud til bil, så er dette også kutyme, og så er det nok samtidig en afvejning af, hvad der er mest efficient for virksomheden. Flemming Jensen bruger sandsynligvis ikke al sin tid ude i Telegade, så når han skal rundt, og til/fra hjemmet i Haslev, er der ofte meget tid at spare ved at have bil. Dertil tager direktionen også toget til tider. Burde de gøre det oftere? Ja, men burde alle ikke det?

Ja der er mange, der kva sit job skal til/fra hjemmet, til møder ude i byen osv - men de betaler selv for sin bil for at spare meget tid. Når en jernbanevirksomhed, som er fuldt offentlig ejet, er nødt til at give sin direktion tilskud til bil, viser det blot, at det produkt, som de leverer, ikke er godt nok til direktionen.

De får derfor heller ingen forståelse for de prøvelser, som de danske jernbanepassagerer udsættes for. Deres motivation til at forbedre tingene forsvinder, for når det er for besværligt med toget/erstatningsbussen, så sidder de i deres egen lille blikkasse på vejen. En blikkasse betalt delvis af de kunder, de burde gøre det langt bedre for.

At det er kutyme kan jeg ikke bruge til noget. Det sender bare et virkelig dårligt signal fra DSB: Vi leverer et produkt, vi ikke selv gider bruge.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak