Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

kmp KH (Generelt)

af Frank Poulsen, 28/2 2020, 16:56 (1517 dage siden) @ Allan Sørensen

Ikke andet, end jeg har hørt, den er tom. Så googlede jeg lidt og fandt denne tråd hvoraf det fremgår, den tilsyneladende ikke er (pr. 2018). Den jeg tænker på, er kmp Kh fjern; bygningen i hvide sten ud for dieseltankene ved lokomotivværkstedet; ikke kmp Kh nær længere inde i "krogen". Men jeg kan, som udlænding vest for Valby Bakke, snildt tage fejl/have hørt forkert...

Fordi du skriver KH Fjern... Så læser jeg det som fjerntogene. Jeg skal ikke kunne sige hvad der præcis er ude i den omtalte hvide bygning. Det har jeg ikke viden om. Men fjernstyring af strækningen fra Htå til Helsingør og til Peberholm samt selve Københavns hovedbanegård på fjernbanen, styres stadig fra kommandoposten i København, Carsten Niehburhsgade 14. Så sent som i efteråret var der åbent hus i forbindelse med kulturnatten, billeder derfra kan ses på Banedanmarks facebook side hvis man går tilbage til oktober 2019.

Men når du skriver kmp kh nær længere inde i "krogen"... Så er jeg meget usikker på hvad du mener? Nær er i mit hoved s-togene... Og slet ikke med på hvad du kalder for "krogen"?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak