Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

S tog stop Nordhavnen - vending af tog (Generelt)

af steenth, 5/3 2020, 15:04 (1505 dage siden) @ mikedk2100

Det er muligt at det ikke gjorde en forskel for S-banen, men det gjorde en kæmpe forskel for de mange passagerer, som kunne bypasse uheldsstedet ved at stige om i Hellerup og stige om igen på Østerport eller Nørreport. Men selvfølgelig, hvis passagererne i vanlig DSB stil er underordnet, såh...


Præcis, det gjorde ingen forskel på S-banen. Resten af S-banen havde færre og forsinkede S-tog (som så også delvis skyldtes en "signalfejl" på København H). Min pointe er, at det går ud over alle passagererne på S-banen - også dem, der rejser mellem fx Farum og Buddinge, Taastrup og Rødovre, Ølby og Sydhavnen - når der er prop på den centrale strækning.

Det er noget bøvl ved driftsproblemer, at man ikke kan vende tog på grene i større omfang. Det det nye signalsystem hjælper noget - man har kunne vende tog på Bernstorffsvej og Sorgenfri. Men spormæssigt er det svært. Specielt Hellerup kunne det hjælpe meget, hvis man vende tog til/fra nord. Eller Svanemøllen var indrettet på vending af tog til/fra Hellerup - det er ret fint imod syd på både Hellerup og Svanemøllen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Jernbanebøger

Med tog gennem Europa

Med tog gennem Europa. Pris 180 kr.

Læs mere
DSB MY1114

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak