Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Tog Sverige Norge (Generelt)

af steenth, 8/3 2020, 14:09 (1508 dage siden) @ Simon1906

I disse klimatider fornemmer jeg at specielt svenskere og måske også nordmænd samt nogle danskere gerne vil køre i tog at mangler der ikke en eller to dagforbindelser til Norge og måske også en direkte nattogsforbindelser med nogle norske sidde og e en kafevogn og et par gode Svenske sovevogn med få stop undervejs til Oslo. F. Eks Malmø Helsingborg udenom Gøteborg en station i Norge og så Oslo jeg ved det ikke men tror der ville være interesse.

Der er timedrift til Göteborg fra København. Men efter hvad jeg kan se, så der kun 4 tog om dagen imellem Göteborg og Oslo, som kører hver 4 time. Det er meget lidt. Og jeg har tjekket sj.se - der var forbindelser som afgik fra busterminalen....

Jeg tjekket for år siden forbindelsen, da jeg skulle en tur til Oslo - togturen for enten meget dyrt eller det tog meget lang tid. Så blev hos SAS transport til/fra blev købt.

Der er nogle flere, som skal benytte specielt Göteborg-Oslo, så der kan komme flere og billigere billetter. Og hvis der var flere forbindelser, kunne jeg overveje at tage den vej næste gang.

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak