Billeder af Kystbanen søges til projektforside (Generelt)

af StineD @, mandag 23. marts, 2020, 10:24 (15 dage siden)

Hej søde jernbanefolk!

Vi er to studerende som er ved at afslutte vores bachelorprojekt omhandlende fremtidig togdrift på Kystbanen. Til dette var planen at vi ville udnytte det gode forårsvejr til at tage på tur ud og tage nogle smukke togbilleder til vores forside. På grund af coronavirus er vi dog røget lidt i en klemme, da vi ikke bor i cykelafstand fra nogle fotogene togstrækninger. Derfor ville vi høre om der er nogen som ligger inde med nogle pæne billeder fra Kystbanen eller lignende som vi må låne?

I vores rapport undersøger vi to alternativer hvor der køres med regionaltog og ét hvor der køres med S-tog på strækningen, så vores store drøm var derfor at have et billede med to Øresundstog og et S-tog. Vi er dog åbne for andre billeder :-)
Vi vil selvfølgelig kreditere fotografen for billedet på rapportens titelblad.
Mange tak!

-Nanna og Stine


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Lollandsbanen

Hornbækbanen 1906 - 1916 - 1966
Hornbækbanen 1906 - 1916 - 1966
Dette hæfte på 66 sider om Hornbækbanen blev i 1966 udgivet af Jernbanehistorisk Selskab som en hyldest til banens 50 hhv. 60 års jubilæum. Det er skrevet af Arne Gregersen i samarbejde med Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen