Godstog hsatighed på lange strækninger (Generelt)

af andersj @, Aalborg, mandag 23. marts, 2020, 10:48 (212 dage siden) @ P.Jensen


Pakketransport som du nævner i persontog kunne være et potentiale. Nogle vogne bag på nattog som så kunne få bedre økonomi. Man vil blive overrasket over hvor stor del at kurertransporten der sker med lastbiler.... (=hovedparten). Jeg har lige fået en pakke fra Irland. Transittid 3 dage - med lastbil. 20 kg under 400 kr.

Deutsche Bahn har deres ic:kurier løsning hvor pakker medtages i udvalgte ICE og IC tog, både internt i Tyskland men også til Wien, Basel Bad, Paris og Amsterdam. Man kan enten aflevere og afhente på banegården eller få hentet og bragt til adressen.
Prøvede lige for sjov at søge på München-Hamburg hurtigst muligt, og det er muligt at aflevere en pakke i München senest 11:41 med booking senest 11:25 hvor den bliver lastet på ICE 1004 mod Berlin med afgang 11:56. Pakken kan afhentes i Hamburg 18:37 og prisen er 165 Euro.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
DB Cargo

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen