Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Reduceret togdrift på Øresundsbanen giver overfyldte tog (Generelt)

af mikedk2100, 26/3 2020, 12:50 (1464 dage siden) @ Svend

Det er i hvert fald ikke antallet af flyankomster og -afgange der er medvirkende til at togene kører overfyldte. For øvrigt er det vel sådan, at de fleste mennesker der skal til og fra lufthavnen (fra København) tager metroen.

Jo men nu er problemet jo, at toget fra Københavns Lufthavn mod Malmø bliver fyldt op. Det er jo ikke af de danskere, der ville tage metroen eller deres egen bil. Det er svenske statsborgere, der bor i Sydsverige, hvor Kastrup er den nærmeste store lufthavn.

Bare i dag mellem 1540 og 1655 lander der 7 store fly i Kastrup (planlagt) - hvor mange svenskere der er med, vides ikke, men de skal alle med de korte tog, der kører 1622 eller 1722, medmindre de er i bil.

Og skal der være god plads, så bør mange af dem vente til toget 1822 eller måske endda 1922. Det problem burde DSB også kunne indse, og myndighederne i Danmark burde også kunne indse, at svenskerne endnu ikke har så stort et lockdown som Danmark, så svenskerne vil sgu da bare hurtigt hjem, selvom de skal stå tæt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak