Alstom skal installere ERTMS i 77 ET-/X31-togsæt (Generelt)

af mikedk2100, torsdag 26. marts, 2020, 20:23 (132 dage siden) @ steenth

Bliver spændende, det virker vel i 2030 eller aldrig ?


Kære Erling - du er meget dårlig opdateret. Der faktisk nu og her 3 strækninger i dette land, hvor ERTMS nu er i drift.

Problemet er at få installeret i de gamle tog - som er et problem, som er kommet hul på. Serieinstallation i IC3, som var et problem, er i gang. Dobbeltdækkere og IR4 er på vej. Lint-tog hos Arriva er første serie klar.

Det er muligt det er begyndt at rykke, men det ændrer ikke på, at det allerede er en skandale, der ser ud til at blive 9 år forsinket og mange milliarder dyrere.

Udover de mange følgeskader som er eller vil opstå, og som dagligt gør livet endnu surere for pendlerne.

Jeg har før været inde på det dårlige image jernbanen har, og selvom man indenfor branchen synes det nu går godt, og man kan klappe hinanden på skuldrene, så ændrer det desværre ikke på den opfattelse, som også dette projekt nu har fået i befolkningen. Det er det branchen ikke forstår, og det er også derfor man ser så meget negativitet om jernbanen. Også her på dette Forum, og også fra mig.

Vi glemmer ikke så let, som I gerne vil have os til. Og IC4 skandalen står stadig i frisk erindring. Ellers skal vi nok blive mindet om det, hvis vi tager toget, selvom DSB selv synes de nu kører skidegodt. Ligesom med signalprojektet de næste 10 år.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen