Reduceret togdrift på Øresundsbanen giver overfyldte tog (Generelt)

af Svend @, fredag 27. marts, 2020, 11:06 (1 dag, 19 timer, 40 min. siden) @ Svend

Hvad er det for et passagerpres der tales om. Danmark er vel nærmest lukket ned, hvor lufthavnen stort set er uden trafik. Fields og de andre store indkøbscentre holder vel lukket og den danske befolkning arbejder i høj grad hjemmefra.
Det er formentlig ikke danskere der skal til Sverige, men svenskere der rejser mod Danmark. Føler disse mennesker et særligt pres for at komme på arbejde i Danmark, helt uden at følge de regler og anbefalinger der i øvrigt gælder for danskere i Danmark .... eller hvordan hænger det sammen?


Det er sygeplejsker, laboranter, læger samt medarbejdere i medicinalvirksomheder. De bor i Malmø men arbejder i København og omegn.

.
Tak for forklaringen.
Det er måske disse mennesker der møder på omkring samme tidspunkt om morgenen og skal hjem igen om eftermiddagen. En del kører dog nok i bil.

Og så må vi håbe på, at personer der bor i Sverige men arbejder i Danmark overholder de danske retningslinjer for, hvordan man omgås hinanden. Svenskerne har et noget mere afslappet forhold til, hvordan Coronavirus/Covid-19 problematikken tackles.

.
Nå, men det kan være at der sker en ændring i rejsemønstrene over Øresund:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/sf-og-df-vil-saette-udenlandsk-arbejdskraft-i-karantaene

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965
Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965
Dette hæfte på 60 sider om Hirtshalsbanen udkom i 1965 på Signalpostens forlag som en hyldest til banens 40 års jubilæum. Det er skrevet af A. Gregersen og med i redaktionskomiteen var endvidere Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen