Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Reduceret togdrift på Øresundsbanen giver overfyldte tog (Generelt)

af Svend, 27/3 2020, 11:06 (1462 dage siden) @ Svend

Hvad er det for et passagerpres der tales om. Danmark er vel nærmest lukket ned, hvor lufthavnen stort set er uden trafik. Fields og de andre store indkøbscentre holder vel lukket og den danske befolkning arbejder i høj grad hjemmefra.
Det er formentlig ikke danskere der skal til Sverige, men svenskere der rejser mod Danmark. Føler disse mennesker et særligt pres for at komme på arbejde i Danmark, helt uden at følge de regler og anbefalinger der i øvrigt gælder for danskere i Danmark .... eller hvordan hænger det sammen?


Det er sygeplejsker, laboranter, læger samt medarbejdere i medicinalvirksomheder. De bor i Malmø men arbejder i København og omegn.

.
Tak for forklaringen.
Det er måske disse mennesker der møder på omkring samme tidspunkt om morgenen og skal hjem igen om eftermiddagen. En del kører dog nok i bil.

Og så må vi håbe på, at personer der bor i Sverige men arbejder i Danmark overholder de danske retningslinjer for, hvordan man omgås hinanden. Svenskerne har et noget mere afslappet forhold til, hvordan Coronavirus/Covid-19 problematikken tackles.

.
Nå, men det kan være at der sker en ændring i rejsemønstrene over Øresund:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/sf-og-df-vil-saette-udenlandsk-arbejdskraft-i-karantaene

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billederBillige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak