Avatar

Jorden/husene rundt slut foraltid? (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, mandag 30. marts, 2020, 15:12 (101 dage siden) @ steenth

Kære alle

I forbindelse med Nordhavnslinjen for Metroen er der i dag lukket op vejmæssigt (Gittervej ved PFA), således at man ikke skal lave en stor bue uden om byggeriet til nedgange til Metrostationen ved Nordhavn. Men da jeg i dag kom forbi så det ud som om, at sporet oppe fra Lersøen og til Østerport (DAN-link) var blev fuldstændigt afbrudt ved et elevatortårn lige i midten af sporet. Jeg kunne ikke stoppe og fotografere samtidig med jeg talte i mobil:-)


Elevatortårnet er ved siden af, hvor sporet var. Så man kan godt forbindende sporet igen. Pt. har man ført vej og fortorv over stedet. Så de skal bryde det op igen, når/hvis spor skal genetableres for Frihavnsbanen. Og der skal vel også lovhjemmel til at nedlægge den.

Hvis det overhovedet kommer på tale, så bør man helt klart aktivere turistmyndigheder, VisitCopenhagen etc.
Det kan godt være at banen snart ikke kan benyttes uden CBTC og/eller ERMTS ombord, men det er der jo i hvert fald på skitse plan løsninger for, det er økonomien der er den store udfordring - og den BURDE der også være en løsningsmulighed for for et lokomotiv eller 2.
Men er skinnerne væk, så er det slut med veterantog så tæt på byen.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud

Jernbanebøger

Strejftog VII, Gennem Danmark med Dancker
Strejftog VII, Gennem Danmark med Dancker
Pris 230,- kr.
 Læs mere 

Jernbanebøger

Motormateriellet fra Frichs og Scandia 1932-1978
Motormateriellet fra Frichs og Scandia 1932-1978
Pris 380,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen