Gåtur omkring sporarbejdet ved Lindholm St. (Generelt)

af MadsJ94, søndag 05. april, 2020, 15:37 (54 dage siden)

Her i fredags var jeg en tur forbi Lindholm Station og gik en tur langs banen mod nord, hvor de er ved at gøre klar til det store arbejde i påskeferien og senere på året.
[image]
Ovenfor ses strækningen mellem Viaduktvej og kirkegården, hvor man har mulighed for oplagring af materialer til sporarbejdet. Som det kan ses på næste billede er der før Viaduktvej oprettet en mindre byggeplads (ligger mod venstre på en p-plads), hvor man skal igang med at sænke sporet under broen.
[image]
Indtil videre har man fjernet spor og træsveller fra det tidligere sidespor frem til sporskiftet, som skal fjernes, grundet forlængelsen af hovedsporet der kommer til at ske på samme tid med at sporerne ligges ud mod lufthavnen.
[image]
Det er godt nok mange sveller der har lagt på en så kort en strækning.
[image]
Billedet ovenfor er taget fra toget, hvor man kan se at man er klar til at ligge skinner på strækningen fra hovedbanen til lufthavnen, som man vel venter med til at der kommer en skinneligger? Eller ligges de manuelt?
[image]
[image]
Billederne ovenfor er taget fra sidesporet mod lufthavnen og op til Søndergårdsvej, hvor der ligger sten og sand, står flere maskiner samt nogle komplette skinner med sveller, der muligvis er leveret via. lastbil.
[image]
Til slut er der et lille billede af den nye bro over Lindholm Å, set fra kolonihaven Åblink. Sikke et smukt syn det bliver, når der kommer et tog kørende over i fremtiden.
Håber denne opdatering giver lidt glæde i denne tid, og er der nogen her på siden der ved hvad der kommer til at blive arbejdet med i påskeferien?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen