Roskilde - Glostrup - Ellebjerg - Lufthavnen - Malmø? (Generelt)

af andersj, Aalborg, tirsdag 07. april, 2020, 23:48 (58 dage siden) @ Jakob S Engbaek

Jeg fandt en avis et par uger gammel om at Roskildes borgmester havde været til møde hos trafikministeren for at sætte turbo på direkte tog Roskilde Kbh lufthavn Kastrup er der så sat tiltag igang, samtidig ville borgmesteren have sat Stog til Roskilde på vågeblus, er det så sket?
Med venlig hilsen

Simon
Hedehusene


Hvad med at fortsætte til Malmø? Muligheden for at pendle mellem Vestegnen, Ørestad og Malmø synes jeg er meget oplagt. Der er på Vestegnen at arbejdspladser og arbejdsstyrken er, som kan have nytte at pendling til og fra Malmø,

Man kan jo også pendle den relation ved at skifte i Lufthavnen. Problemet ved at køre til Malmö er at det er dyrt (afgift) og at kapaciteten i Malmö er begrænset. Det er derfor at Skånetrafiken satser på at køre så store tog som muligt så "sjældent" som muligt når de overtager driften i december 2022. Altså 4 tog i timen med 3 ET eller ER2 togsæt. Behovet Roskilde-Lufthavnen ligger nok på et enkelt togsæt.

Lasse fra Bombardier har tidligere præsenteret en idé med batteritog Faxe/Rødvig-Køge-Roskilde-Københavns Lufthavn. Her passer kapaciteten i togene nok bedre, samtidig med at der kan oplades gennem køreledninger Køge-Ølby samt Roskilde-Københavns Lufthavn.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail

DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen