Ledige lokomotiver (Generelt)

af RasmusD, tirsdag 19. maj, 2020, 17:38 (5 dage siden) @ Peter Christensen

555t er da også meget for en ME disse dage. De kæmper i forvejen med at trække seks DD-vogne, som man ellers er begyndt på i år - de har svært ved at holde køreplanen, og elvarmen kan finde på at falde ud undervejs.

DD-vogne trækker meget på 1500V-forsyningen, og det fjerner altså effekt fra trækkraften. De bruger væsentligt mere strøm end de gamle Bn-vogne, så vidt jeg ved.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Knutzens personvogne
Knutzens personvogne
Lars Christensen har skrevet et fyldigt forord til en artikel om DSBs personvogne skrevet af daværende generaldirektør for DSB Peter Knutzen og bragt i Vingehjulet nr. 1/1943. Artiklen er forsynet med billeder fra Jernbanen.dk´s arkiv. Læs artiklen 
Godstrafik pr jernbane i 1990
Godstrafik pr jernbane i 1990
I hæftet "Transportbranchen i Danmark Juli 1990" udgivet af JB Business Information, har vi fundet dette kapitel om godstransport pr jernbane som måske kan interessere en større kreds. Teksten er skrevet 10 år før DSB opgav godstransport i Danmark.
 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen