Den translindholmske jernbane - K21 (Jernbanen i dag)

af krabsen, tirsdag 19. maj, 2020, 20:11 (249 dage siden) @ Rail

Der bliver stadig gået om den varme grød omkring køreplanen til/fra Aalborg Lufthavn. Seneste rygte sagde, at det ville blive lyntogene, der skulle vende i/på Aalborg Lufthavn station. I dagens "Serviceeftersyn af jernbanen"[*], har man ikke lagt sig fast på, hvilket af systemerne, der bliver tale om.


Da der er foretaget kanalansøgning til Banedanmark er tvivlen nok ikke så stor trods alt...

Ansøgning om en kanal er vel blot et udtryk for at man vil holde alle muligheder åbne - måske netop fordi det ikke er besluttet endeligt.

Netop i det område - incl. Jernbanebroen over Limfjorden - kan der hurtigt blive knaphed på ledige kanaler. Og da de nok ikke koster mange-millioner som slottider i travle lufthavne er der ikke så meget at tabe ved at holde mulighederne åbne.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 rengøring tilbud
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen