Avatar

Europasporet (Trafikpolitik)

af DSB Elskeren, København, onsdag 20. maj, 2020, 15:14 (489 dage siden) @ Jens Hansen

Ja, men hvis det er at de vil iværksætte den idé så skal de jo ændre næsten hele jernbanenettets infrastruktur her i København, og muligvis også lave om på Hovedbanen hvilket stort set næsten er umuligt uden at forstyrre den trafik der er. Det kommer dog an på hvilken måde man vil vælge at gøre det på. Man kan vælge at fjerne hele stationen og bygge en ny, som kommer til at betyde at togene skal vende i Ny Ellebjerg, Høje Taastrup og måske ingen tog fra lufthavnen. Eller vælge at renovere stille og roligt som vil betyde måske først at fjerne taget og stationsbygningen og derefter ombygge de perroner der er og derefter bygge en ny stationsbygning, derefter skal man så nok også bygge selve spor-infrastruktureren på Hovedbanen. Så ja, der ligger rigtig meget arbejde i det, men mon ikke det er det værd?

[image]

--
DSB Elskeren


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1959

DSB plakat 1959
DSB plakat 1959 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Norske lokomotiver
Norske lokomotiver

Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen