Opstillingsspor Hårlev (Generelt)

af andersj, Aalborg, torsdag 21. maj, 2020, 17:11 (10 dage siden) @ Frank Poulsen

Men ingen svarer endnu på hvad Lokaltog gør fra december...

Regner de bare med at bruge de togsæt de har, for selve Østbanens skinner sikker alligevel lukkes mere eller mindre helt ned. Kunne frygte de lukker den værste del af strækningen først, Hårlev - Rødvig eller Hårlev - Faxe Ladeplads...

Eller venter de også den tåbelige undersøgelse om BRT før de siger hvad de vil?

Finder det også mærkeligt ingen ved hvilke tog de vil køre med om få måneder...

Banedanmark/Alstom udruster 12 Lokaltog Lint frem til december, men jeg ved ikke hvor mange togsæt der i dag er tilknyttet Østbanen.
Jeg har læst at man vil flytte nogle IC2 til Vestsjælland for at frigive et par Lint. Der har også været talt om at Lokaltog lejer 3 af de 4 Lint som Nordjyske Jernbaner modtager i 2021 - men de er naturligvis ikke klar til køreplanskiftet.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billeder
E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland
Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen