Avatar

Elektrificering Hobro-Aalborg (Jernbanen i dag)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂ @, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, torsdag 21. maj, 2020, 22:07 (6 dage siden) @ Bengt Larsson

Nedlæggelse 16 broer


En af de vejoverføringer, der bliver revet ned og ikke erstattet af en ny, er vejoverføringen for vejen "Ådalen". Vejoverføringen erstattes af en anden vejadgang til det kolonihaveområde, som den hidtidige vejoverføring har betjent.

Vejoverføringen ligger på fri bane mellem Skalborg og Aalborg umiddelbart syd for Aalborgs indkørselssignal. Med vejoverføringens bortfald forsvinder et yndet fotosted. For ikke så forfærdelig længe siden, blev der fjernet en del bevoksning ved vejoverføringen, hvilket betød, at fingernemme fotografer kunne tage billeder, hvor både I-signalet og SI-signalet kunne ses.

Vejoverføringen, der internt i Banedanmark har nummeret 21174, blev spærret for få dage siden. I øjeblikket er man ved at fjerne fyld omkring vejoverføringen. Selve vejoverføringen bliver formentlig fjernet under en kommende sporspærring. Bemærk at vejoverføringen på et tidspunkt har fået sine bærende jernbetonsøjler erstattet af stålsøjler.

Klik på billedet for højere opløsning.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen
På vej med bogen "Randers-Aalborg: Jernbanen i Støvring gennem 150 år 1869-2019"

-----

www.lindholm-aalborg-lufthavn.dk
www.thomasbobergnielsen.dk
www.randers-aalborg.dk
www.viborg-herning.dk
www.laurbjerg-bramming.dk
www.sidesporpaafribane.dk
www.havnebaner.dk
www.jernbane-tib.dk
www.sikkerhedsreglement.dk
www.sikkerhedsinstruks.dk


[image]Vejoverføring nr. 21174 set fra syd mod nord 21. maj 2020. Klik på billedet for højere opløsning. Fotograf: Thomas Boberg Nielsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen