Mjölby 2020, øv m.h.t. Melby (Generelt)

af Steff @, fredag 29. maj, 2020, 10:15 (40 dage siden) @ UTJ

Melby, tja, så røg endnu en bygning fra ”dengang”. Trist at se, men nok nødvendigt eller den bare en udvej. Tror faktisk at det er den første station jeg rigtigt kan huske udenfor Husum-, Godthåbsvej- og Lyngbyvejs S-togs stationer (placering: S-togs stationer indenfor det gamle ”By-banenet”, hvoraf de to sidste har fået ændret deres navne til politisk korrekte, så beboerne i området ved hvor de skal stå af). Melby, nok mest fordi jeg fik en cykelvimpel med møllen i Melby på. Stationen blev flittigt brugt til at komme til Asserbo i sommerhus, byen med en gul beton ”Gasflaske” som telefonboks og ”Martha” nede på hjørnet. Nå, fik da fotograferet møllen for et par år siden, en såkaldt ”Jordmølle”, fordi selve møllen er rejst på en jordhøj. Meget senere kom jeg tilbage pr. hjultransport når Melby-lejren skulle besøges og anvendes. Den er også væk nu.
Men I skal ikke snydes for hvordan en ”rigtig” dansk vindmølle skal se ud, lidt sne og så er der dømt nisser og jul.

[image]

Hvad er læren?

Hvis man vælger Danmark som feriemål, frivilligt eller tvunget, så husk at fotografere alle de nedlagte baners bygninger, eller de bygninger der er solgt fra INDEN de forsvinder. Et forslag til en udflugt, hvor dette moment kan indgå!

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen