Jernbanen i DK er utidsvarende. (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, torsdag 04. juni, 2020, 11:21 (275 dage siden) @ RasmusD

Senest er der rituelle nedbrud på billetsystemet dagligt, til stor gene for de tilbageværende passagerer, der er tvunget til at anskaffe sig en pladsbillet under trusler om en mult på 750,- kr. hvis dette undlades.


Hvor tit tager du toget? For meldingen er temmelig konsekvent, at kan det ikke lade sig gøre at købe pladsbilletter, så behøver man heller ikke gøre det.

DSB skriver som et svar på en henvendelse, at man skal kontakte togpersonalet INDEN man stiger på toget uden pladsbillet, altså kan man ikke bare stige på. Togpersonalet skulle endog have afvist nogle børn i Nykøbing F. uden pladsbillet - det stemmer jo så ikke overens med, hvad du fortæller.

Skal vi ikke bare konstaterer at DSB salgssystem er i en elendig forfatningen, når det i tide og utide bryder ned. Det er jo ikke et nyt problem, men man har åbenbart ikke viljen til at forbedre sig. DSB holdning er jo også, at det er passagernes ansvar at have billet, uanset om DSB selv et ansvarlig for problemer med at indkøbe en - sådan kan kun et rigtigt monopol opfører sig !!!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen