Jernbanen i DK er utidsvarende. (Generelt)

af mikedk2100, torsdag 04. juni, 2020, 12:16 (177 dage siden) @ Vollensir

Det kan jo aldrig være kunderne/passagernes syld at billetautomaterne eller div. Hjemmesider eller apps ikke virker. Så må man jo stige på og i de sjældne tilfælde at der kommer kontrol må man jo gører personalet opmærksom på problemet.....

Jo men det bliver det ofte alligevel. Det er jo heller ikke sjovt at være passager og blive udstillet som forbryder, selvom man virkelig har forsøgt at gøre det rigtige. For det er jo mig, som passagerer, der får bevisbyrden med, at jeg ikke kunne købe billet/pladsbillet. Og modspørgsmålet kunne hurtigt blive: Var alle automater på stationer virkelig ude af drift? Var din telefon opdateret? Har du forsøgt flere gange, eller steg du bare på det første, det bedste tog?

Sorry, men DSB-personalet i S-togene viser ingen nåde, når der er fejl, så hvorfor skulle personalet i regionaltogene gøre det? ;)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik
A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.


 Læs artiklen 
3 rengøring tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen