IC4 taget ud af drift ??? (Generelt)

af mikedk2100, torsdag 25. juni, 2020, 07:47 (118 dage siden) @ Henrik Hansen

Der går flere rygter på, at 35 stk. IC4 pt. er taget ud af drift pga. manglende reservedele.

Hvis rygtet er sandt - og kun hvis - så kan det ret godt passe sammen med, at der i de seneste dage har været sporadiske aflysninger med IC4 på strækningen ml. Esbjerg og Fredericia, det er så kulmineret i dag, hvor alle regionaltog på denne strækningen er aflyste.

Man må sige, at DSB endnu engang får bragt sig i en situation, hvor de ødelægger den lille chance der var, for at forbedre deres image blandt danskerne.

Folk har stået i kø, så hjemmesiden er brudt sammen, for at få det rejsepas til 8 dages billig rejse i hele landet. Men det DSB formår at diske op med er en sommer med de sædvanlige færre tog (for der er jo ingen, der rejser om sommeren i følge DSB), de sædvanlige sporarbejder fra Banedanmark - endda med 10 dage, hvor en rejse mellem Aarhus og København kræver flere skift mellem erstatningsbus og tog. Og så nu, 35 færre tog i den i forvejen begrænsede materielpulje. Endda i en tid, hvor der er brug for markant ekstra plads pga Covid19.

Så hvis danskerne ikke allerede ved det, så bliver de her til sommer overbevist om, at det med tog/DSB bare ikke fungerer. Det kan måske gå, når man har alverdens tid til rådighed, men skal man på job, skole, læge eller alt andet, så er det ikke den kollektive trafik man skal satse på.

Det værste er, at DSB ikke selv ved, hvor dårlig reklame de laver for sig selv. For er man kritisk over for DSB, så kører man jo aldrig med tog.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen