IC4 taget ud af drift ??? (Generelt)

af krabsen, fredag 26. juni, 2020, 08:16 (117 dage siden) @ mikedk2100

Skal vi lige huske på at denne rejsepasbillet gælder til ALT OFFENTLIG TRANSPORT, og ikke kun til DSB? Den gælder jo i hele landet, både offentlig og privatbaner, som offentlig bus, metro og letbane.


Det gør det, men det er saftsuseme svært at komme uden om DSB, hvis man vil udnytte sit rejsepas. Og de fleste har da købt rejsepasset for at komme over Storebælt.

Skulle man nøjes med en tur med Metroen, lokalbanerne i Nordsjælland eller Letbanen, så har både hovedstadsområdet og Aarhusområdet 24-timers billet, som giver meget mere mening end rejsepasset. Så selvfølgelig har alle da købt rejsepasset for at køre med DSB mellem landsdelene som første prioritet.

Og den bombastiske udmelding har du naturligvis dokumentation for...

Nu kan det være svært at se fra Østerbro ud over Valby bakke, men der er faktisk en del transport også inden for f.eks. Jylland. Og en stor del af denne transport er busser/Arrivatog, da den ikke nødvendigvis følger østkysten, hvor DSB hovedsagelig kører.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Indsend billeder
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen