IC4 taget ud af drift ??? (Generelt)

af mikedk2100, fredag 26. juni, 2020, 08:59 (117 dage siden) @ krabsen

Og den bombastiske udmelding har du naturligvis dokumentation for...

Nu kan det være svært at se fra Østerbro ud over Valby bakke, men der er faktisk en del transport også inden for f.eks. Jylland. Og en stor del af denne transport er busser/Arrivatog, da den ikke nødvendigvis følger østkysten, hvor DSB hovedsagelig kører.

Nej det er en trossag - ligesom du tror, at folk har købt rejsepasset for kun at køre med Arriva eller med en bus. For mig giver det ingen mening, at købe et rejsepas for den slags "småture", der ofte kan gøres billigere med lokale billetter.

Men der vil sikkert også være de mere nørdede imellem, som har købt rejsepasset for at køre med Metroen i 8 dage, eller køre hele S-tog nettet igennem, eller alle Arriva-strækninger osv.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB R959
Højbygaard Sukkerfabrik
Højbygaard Sukkerfabrik
Sukkerfabrikken Lolland blev opført i Holeby i 1872. På grund af uheld og en ringe økonomi, gik fabrikken konkurs i 1877 og genopstod med nye ejere som Højbygaard Sukkerfabrik. Her er historien og billederne fra fabrikken med de mange smalsporslokomotiver.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen