Oversigt over omfattende sporspærringer i 2020 (Generelt)

af steenth, mandag 29. juni, 2020, 13:05 (395 dage siden) @ KKLD

"Implementeringen af det nye signalsystem på strækningerne Farum-Nordhavn, Hellerup-Nordhavn og Ringbanen, der tilsammen udgør Roll Out Nord, vil markere endnu en
milepæl i udrulningen af det nye digitale signalsystem på S-banen. Udrulningen forløber
planmæssigt frem mod den forventede ibrugtagning i januar 2021."

Vil dette betyde at der ikke kommer en ny S-togskøreplan i december som der plejer, men at den kommer en måned senere i januar?

Den nye køreplan kommer i december sammen med fjerntog. Der netop stop på Vinge Station med i den nye køreplan, som kræver en ny køreplan. Og der er ingen ændringer med pga. det nye signalsystem. Det er der allerede tage højde for. Men når teknisk løsning af glatte skinner er plads om et år, så det giver det mulighed for at justere minutal på de berørte strækninger. Om det sker ved jeg ikke endnu.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Ringsted i snestorm
Ringsted i snestorm

Webmaster Tommy Nilsson var den 28. december 2001 i Ringsted midt i en snestorm. Det kom der denne fotoreportage ud af. Det lykkedes at holde kameraet nogenlunde fri for sne selv om sneen væltede ned.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen