s-tog på østbanen? (Generelt)

af RasmusR, mandag 29. juni, 2020, 20:54 (6 dage siden) @ Michael Deichmann

Og tror faktisk at flere tager til Kalundborg fra Næstved grundet Novo.

Må jeg diskret henlede opmærksomheden på, at samme virksomhed har et meget stort anlæg i Hillerød? Og at der er er i hvert fald een stor Medico virksomhed mere så der er rigtig mange der pendler TIL Hillerød.

Hvilket også er tydeligt for daglige brugere af Hillerødmotorvejen(s forlængelse). For 25 år siden var der en tydeligt sydgående myldretid om morgenen, og en tydelig nordgående om eftermiddagen. I dag er det i høj grad udjævnet - især om eftermiddagen ses kø i begge retninger på forlængelsen.

Men det er nok op ad bakke at få disse medarbejdere over i toget uanset hvad, da virksomhederne har E45-syndrom, og ligger langt fra bane, men tæt ved vej.

/R


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kulturbaner
Kulturbaner
Jernbaner blev i forrige århundredes begyndelse anvendt som egnsudviklingsstøtte til udkantsdanmark. Lars Christensen fortæller i denne artikel om begrebet kulturbaner med eksempler fra bl.a. Grindsted og Alhedebanen på den jyske alhede.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen