Oversigt over omfattende sporspærringer i 2020 (Generelt)

af andersj @, Aalborg, mandag 29. juni, 2020, 23:24 (392 dage siden) @ Peter Linaa

Mon ikke godstogene er kommet gennem Danmark på en eller anden måde. Nok som omlagte tog .......

Hvordan vil du omlægge godstoget til Ålborg?
Der er ikke jernbanefærge mellem Frederikshavn og Göteborg mere, så det bliver næppe den vej. Og skulle vi lege med tanken, så er der lige noget med et signalsystem nord for Limfjorden og at der ikke rigtig findes lokomotiver med det nye signalsystem.


Der kører da stadig godstog til Aalborg.

M v h
Peter L

Jep. De kører tidlig morgen til Aalborg og ca. 9:20 i en IC-kanal sydpå. DSB sætter togbusser ind istedet for den afgang, da der kun er en kanal i timen pt.

I de to uger sidst i juli der er totalspærret, er godsmængderne nok alligevel så minimale at det ikke får den store betydning. Bemærk at man opgradere en strækning fra 120 km/t og op til 200 km/t med blot to ugers totalspærring... Gad vide hvor hurtigt man kunne køre på den "gamle" infrastruktur hvis der havde været ATC?

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere
HectorrailDSB MX1005

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen