Kapacitetsudvidelse ved Ringsted (Generelt)

af Svend @, onsdag 01. juli, 2020, 09:15 (118 dage siden) @ hummel_62

cirkus

jeg synes virkelig der bruge dumme penge.
Der var 2 løsninger for nogen år siden, og så en mikro løsning.
de valgte man så næsten INGEN TING, hvilket var fejl pris sat, så det heller ikke blev til noget.

" der er noget galt..."

.
Forskellige lokale kræfter gjorde en stor indsats for at en løsning med en niveaufri skæring ikke kunne gennemføres. Jeg tænker især på den vestlige løsning.
En ny bane enten syd eller nord om Ringsted bliver dog langt bedre miljømæssigt og trafikalt, da en del tog ikke længere skal passere selve Ringsted station. Borgmesteren i Ringsted vil måske rive sig i håret over, at Ringsted så ikke bliver et sjællandsk trafikknudepunkt - i hvert fad ikke for de meget hurtige tog - men kan til gengæld glæde sig over (sammen med et par grundejerforeninger), at støjbelastningen bliver mindre.

[image]

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB B45
Kongerejsen 1908
Kongerejsen 1908
I sommeren 1908 rejste Kong Frederik den 8., Dronning Louise og deres tre børn med tog til Jylland, hvor de besøgte en lang række byer. Lars Christensen har i Rigsarkivet fundet DSBs interne korrespondance, samt flere avisers dækning af begivenheden.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen